top of page

Avís Legal

El titular de la web https://orfeosarrianenc.wixsite.com/orfeo és:

 

Orfeó Sarrianenc

Domicili: Pare Miquel de Sarrià 8

Població: Barcelona

Província: Barcelona

Correu electrònic: orfeosarrianenc@gmail.com

 

Condicions d’Ús

L’accés i utilització de la Web per l’usuari comporta l’acceptació de les Condicions d’Ús i de la Política de Privacitat de la Web. Llegeixi atentament les Condicions d’Ús i la Política de Privacitat quan es proposi utilitzar la Web, ja que aquestes podran ser modificades a qualsevol moment.

 

L’usuari es compromet a fer un ús diligent de la Web i de la informació continguda en la mateixa, amb total subjecció a la normativa aplicable i a les Condicions d’Ús.

 

Encara que l’Orfeó Sarrianenc realitza els seus millors esforços per mantenir la Web en bon funcionament, no garanteix la disponibilitat i continuïtat en l’accés a la Web, ni la inexistència d’errors en els seus continguts, així com tampoc que aquests últims estiguin actualitzats.

 

Tant l’accés a la Web com l’ús que pugui fer-se de qualsevol informació que conté es realitzen sota la responsabilitat exclusiva de l’usuari. L’Orfeó Sarrianenc no es responsabilitza de qualssevol danys o perjudicis que poguessin derivar-se, directament o indirectament, de l’accés o ús de la informació continguda a la Web ni de cap dany o perjudici al programari o maquinari de l’usuari que es derivi de l’accés o ús de la Web.

 

A la Web poden incloure’s diferents enllaços que permeten a l’usuari accedir a altres llocs web (“Links”). En cap cas l’existència de Links comporta identificació o conformitat de l’Orfeó Sarrianenc amb les manifestacions, continguts o serveis proporcionats a través d’aquests Links i l’Orfeó Sarrianenc no es fa responsable dels mateixos.

 

Tots els drets de propietat intel·lectual sobre els textos, imatges, vídeos, disseny gràfic, codi font, marques, noms comercials i altres elements que integren la Web (“Continguts”) són titularitat de l’Orfeó Sarrianenc o dels seus llicenciadors. L’ús de la Web per l’usuari no suposa la cessió de cap dret de propietat intel·lectual o industrial sobre la Web i els Continguts. Queda expressament prohibida la reproducció, transformació, distribució, comunicació pública, posada a disposició, extracció o qualsevol altra forma de difusió dels Continguts no autoritzada expressament per escrit per l’Orfeó Sarrianenc.

 

L’accés i utilització de la Web es regirà i interpretarà de conformitat amb la legislació espanyola.

bottom of page